Foodstock huolehtii jatkossa Peckwater Brands -ketjun logistiikasta

Foodstock ja franchisingtoimintaa harjoittava Peckwater Brands -ketju ovat sopineet kevään aikana alkavasta yhteistyöstä. Ketju lähtee tehostamaan toimintaansa Suomessa Foodstockin logistiikkayhteistyön kautta. Peckwater Brandsillä on 30 lokaatiota Suomessa, ja heillä on tarkoituksena laajentua lähivuosina merkittävästi.

Foodstockilla on vuosien kokemus ja osaaminen vastaavien koko Suomen kattavien ketjutoimijoiden logistiikan ja hankinnan hoitamisessa. Nyt sovittu yhteistyö kasvattaa Foodstockin asiakkuusportfoliota etenkin franchisingtoimijoiden osalta. Pitkän kokemuksen avulla Foodstock pystyykin luomaan myös Peckwater Brandsille ratkaisuja ja prosesseja, jotka osaltaan kehittävät ketjun liiketoimintaa ja lisäävät mahdollisuuksia valtakunnalliseen kasvuun.

Tällä hetkellä neljävuotiaaseen Peckwater Brands -ketjuun kuuluu monia erilaisia ravintola- ja ruokabrändejä, kuten Gangnam Kitchen, Cheesus Burger ja Flip The Bird. Toimialallaan Euroopan suurimpaan virtuaaliravintolaketjuun kuuluu jopa 14 virtuaaliravintolabrändiä, joista Suomessa toimii toistaiseksi kuusi.

’’Olemme iloisia uudesta yhteistyöstä Peckwater Brandsin kanssa. Tällä yhteisellä askeleella autamme ketjua vahvistamaan liiketoimintaa Suomessa ja tuomme ketjun käyttöön joustavia toimintamalleja sekä toimitusvarmuuden ravintoloiden tavaravirtaan. Haluamme tässäkin kohtaa tehdä yhdessä asiakkaan kanssa menestystarinaa’’, kertoo Foodstockin Commercial Director Satu Hyvärinen. 

Iso-Britanniasta lähtöisin oleva Peckwater Brands tarjoaa Suomessa ravintoloilleen laadukkaan ja tehokkaan toimitusketjun Foodstockin avulla. Pelkästään virtuaaliravintolabrändejä tarjoavan ketjun ravintoloista voi ainoastaan tilata ruokaa kolmansien osapuolten kautta suoraan kotiin. Paikan päällä brändien ruokia ei siis pääse nauttimaan. Toistaiseksi ketjulta löytyy ravintoloita ympäri maailmaa, jopa 12 maasta.

’’On innostavaa lähteä rakentamaan yhteistyötä tunnetun ja valtakunnallisesti toimivan kumppanin kanssa. Foodstock on meille erinomainen ratkaisu, sillä heiltä löytyy kattava osaaminen ketjuravintoloiden logistiikasta ja hankinnasta. Yhteistyö on jo lähtenyt hyvin alkuun ja olemme löytäneet juuri meille sopivia vaihtoehtoja’’, sanoo Peckwater Brandsin Business Development Specialist Ville Kivimäki. 

Haluaisitko Foodstockin varmistamaan toimitusketjusi?

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.