Foodstockin menestyksen takana ovat ihmiset

Foodstock on konseptiohjatun franchising- ja ketjuliiketoiminnan asiantuntijayritys, jonka toimintaperiaatteisiin kuuluu avoimuus ja toimivan yhteistyön meininki niin yhtiön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa. Yhdessä Foodstocklaiset ovatkin osaava, innostunut sekä motivoitunut joukko, josta ei asiantuntijuutta puutu. Foodstocklaiset ovat Foodstockin toiminnan ydin sekä hankinta- ja logistiikka-alan edelläkävijöitä 

Toivottavasti oletkin jo päässyt tutustumaan tähän lähes 20 henkilön porukkaan. Jos et ole vielä ehtinyt, niin nyt sinulla on mahdollisuus sukeltaa yhä syvemmälle Foodstockin riveihin! 

Foodstock ajankohtaista

Foodstockin tehokkaat tiimit pitävät hektisen logistiikka-arjen käynnissä asiakkaan puolesta. Asiakaspalvelu, asiakkuusvastaavat (comit), Supply Plannerit, hankinta ja IT auttavat asiakkaita tilanteessa kuin tilanteessa ja muodostavat yhdessä Foodstockin yhteisön.  

Commercial Managerit, tuttavallisemmin comit, vastaavat asiakkuuksista. Comit siis helpottavat asiakkaiden arkea jokapäiväisellä työllään. Suomeksi tittelin voisikin kääntää asiakkuusvastaavaksi.  

 

’’Comit vastaavat kokonaisvaltaisesti asiakasketjuista, siitä, että jokaisella asiakkaalla logistiikkaan ja hankintaan liittyvät asiat sujuvat sovitulla tavalla ja oikeaan aikaan. Arkeen kuuluvat niin toistuvat palaverit ketjuasiakkaiden kanssa kuin raportointi, hinnoittelu, budjetointi, tavarantoimittajayhteistyö ja hävikin hallinta. Kokonaisvaltainen määrätyn asiakkuuden hoitaminen siis’’, kertoo comitiimin Katja. 

 

Supply Plannerimme, tuttavallisemmin supparit, hallitsevat tavaroiden virtaa taitavin käsin. Yhdessä logistiikan, Comien ja tavarantoimittajien kanssa supparit vetävät lankoja verhon takana. Tärkeää, mutta monesti asiakkaalle näkymätöntä arkipäivää kuvailee supparitiimin Niina 

 

’’Meidän tiimin tärkeimpiä työtehtäviä on huolehtia, että tavaraa on varastossa oikea määrä ja oikeaan aikaan. Ostotilauksia ja kotiinkutsuja tehdään päivittäin. Iso osa arkea on myös yhteydenpito logistiikkakumppaneihin ja tavarantoimittajiin.’’ 

 

Asiakaspalvelu, tuttavallisemmin aspa, on meille kaikille tuttu. Aspan hymyilevät kasvot ja ehtymätön palveluasenne ovat asiakkaiden tavoitettavissa aina tarvittaessa.  

 

’’Foodstockin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita päivittäisissä tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ja reklamaatioissa. Meidän timanttinen aspatiimi on asiakkaan apuna aina tarvittaessa!’’ kertoo aspatiimin Janita. 

 

Lueteltaessa Foodstockin erilaisia työtiimejä, tulee muistaa myös Foodstockin modernin nyrkin hallitsija ja teknologisissa haasteissa aina auttava IT-osasto. IT-guru Evald, kertoo tehtävästään näin:  

 

’’IT-kehityspäällikön päivät ovat harvoin tylsiä, sillä työ on dynaamista. Toisinaan päivät menevät operatiivisten haasteiden ratkomisessa, toisinaan suunnittelemassa ja määrittelemässä tulevaisuutta, toisinaan omien taitojen ja osaamisen kehittämisessä. Lyhyesti työn tarkoituksen voikin kuvata olevan ihmisten ja järjestelmien törmäyttämistä yhteen niin, että ne tukevat toisiaan.’’ 

 

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on hyvä nostaa esille myös Foodstockin toiminnan syvät juuret, hankinta. Hankinta- ja logistiikkayrityksessä on tietenkin myös hankinnasta vastaavat ammattilaisensa.  

 

’’Foodstockilla hankinnoista vastaavan arkipäivään kuuluu paljolti tuotteiden kilpailuttamista asiakkaille, sopimusten neuvottelemista tavarantoimittajien kanssa sekä näiden suhteiden ylläpitämistä. Tavalliseen työpäivään kuuluu myös uusien tuotteiden ja tavarantoimittajien etsiminen asiakkaille. Esimerkiksi yhdessä Kotipizzan tuotekehityksen kanssa käymme läpi uusia tuotteita, ja autan tuotekehitystä löytämään hyvät vaihtoehdot testattavaksi tai autan kehittämään yhdessä tavarantoimittajan kanssa jo olemassa olevia hyviä vaihtoehtoja’’, kertoo hankinnoista vastaava Sara 

 

Kiinnostuitko Foodstockin poppoosta? Pysy kuulolla, ehkä pääset tutustumaan meihin pian lisää. 

Kaipaatko näkemystä ja helpotusta arkeesi? Nakkaa meitä viestillä.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.