Moderni hankinta­kumppani mahdollistaa kasvun

Foodstock on konseptiohjatun franchising- ja ketjuliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka vastaa logistiikkakumppanina koko toimitusketjusta – tavarantoimittajalta aina ravintolaan asti. Foodstock tarjoaa yrityksille ulkoistetun logistiikan, joka auttaa tilanteessa kuin tilanteessa, asiakasta kuunnellen.

Foodstockin logistiikkapalvelut toimivat valtakunnallisesti, mikä mahdollistaa asiakasketjujen sujuvan laajentumisen koko Suomen alueelle, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisiä mahdollisuuksia. Foodstockin kanssa ketjuravintolat saavat laadukkaan, vastuullisen ja tarpeiden mukaan räätälöidyn tuotevalikoiman sekä omaa luokkaansa olevan asiakaspalvelun. Laadukkaat raaka-aineet toimitetaan aina suoraan asiakkaiden toimitiloihin ammattimaisella varmuudella ja sovitussa toimitusrytmissä. Foodstockilla ymmärretään asiakkaiden ja yrittäjien tarpeet perin pohjin, sillä kilpailukykyinen ja vastuullinen valikoima sekä henkilökohtainen palvelu ovat toiminnan kulmakiviä. Yhteistyötä tehdään niin tuotteiden kehitystyössä kuin teknologisten ratkaisujenkin suhteen, sillä yhdessä toimiminen tarjoaa ratkaisuja juuri asiakkaalle sopivalla tasolla.

Foodstockin asiakkaina on tyytyväisiä ketjuliiketoimintaa harjoittavia eri kokoisia kansallisia ja kansainvälisiä kahviloita sekä ravintoloita.

Kansainvälisesti toimiva Foodstock on itsenäinen osa Kotipizza-konsernia ja Kotipizza Groupia, joka on osa norjalaista Orkla ASA konsernia.

Palvelut

Hankinta

Foodstock tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä hankinta- ja kilpailutusratkaisuja laajojen maailmanlaajuisten kontaktien avulla. Läheiset suhteet tavarantoimittajiin parantavat riskienhallinnan tasoa, jonka lisäksi tuotteiden turvallisuutta ja vastuullisuutta on tarvittaessa helppo seurata ja varmistaa.

Logistiikka

Foodstock on asiakkailleen ulkoistettu logistiikka, jossa nopea toimitusrytmi, aina auki oleva verkkokauppa ja lämpösäännelty logistiikka varmistavat asiakkaiden tarpeet tehokkaasti. Foodstockilla on kattava valtakunnallinen jakeluverkosto ja jatkuvasti kehittyvä tietojärjestelmä, joka tarjoaa mm. reaaliaikaisen raportoinnin.

Foodstock numeroina

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.