Varma logistiikka- ja hankintakumppani on ketjuyrityksen etu

’’Kustannustehokkuus, paras palvelu ja luotettava toimitusvarmuus’’, näin Foodstockin toimitusjohtaja Anssi Koivula kuvailee Helsinki Foodstockin toimintaa. Maailman ja tilanteiden jatkuvasti muuttuessa, on tärkeää, että yrityksillä on varma ja vastuullinen kumppani logistiikkaan sekä hankintaan – helpottamaan arkea. Tärkein kumppanisi tulevana vuonna voi siis olla luotettava taho myös logistiikkaan ja hankintaan. 

Jo yli 20-vuotta ketjuohjatuiden yritysten kanssa yhteistyötä tehnyt Foodstock omistaa tietoa ja kokemusta, jollaista on vaikea löytää muualta. Tärkeää ketjuyrityksille onkin löytää kumppani, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja tarjoaa ratkaisuja juuri asiakkaalle oikealla tavalla.

”Foodstockilla on kokemuksen tuomaa näkemystä maailman ja kotimaan markkinoilta, mikä tekee meistä erinomaisen kumppanin kaiken kokoisiin ketjuyrityksiin. Me kuuntelemme herkällä korvalla asiakasta, ja mietimme ratkaisuja haasteisiin yhdessä”, Koivula kertoo.

Aito yhteinen kumppanuus tuo tuloksia

Foodstockin toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan liiketoiminnan kannattavuus sekä parantaminen. Koivulan mukaan asiakkaiden kanssa käydään yhdessä läpi hyväksi havaittuja käytäntöjä ja jaetaan tietoa eteenpäin esimerkiksi vastuullisesta hankinnasta. Päätökset hankinnasta tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

”Me emme ikinä jätä asiakasta pulaan. Foodstock on franchisingliiketoiminnan kokenut asiantuntija, ja me ymmärrämme, että joskus tarvitaan myös ketteryyttä ja nopeita käännöksiä. Jokainen asiakas on meille aidosti tärkeä ja yksittäiset tilanteet hoidetaan aina mallikkaasti”, toteaa Koivula.

Asiakkaan kanssa voidaan käydä myös konkreettisesti merellä tai pellolla tutustumassa raaka-aineisiin ja tuoteisiin tai vaihtoehtoisesti Foodstock voi hoitaa vain tuotteiden jakelun yrityksen toimipisteisiin. Yhteistyötä tehdään yhdessä hiomalla tuotteita, parantamalla vastuullisuuta tai vaikkapa vaihtamalla liiketoimintaan sopimattoman raaka-aineen toiseen. Myös uudet teknologiset ratkaisut tarjotaan asiakkaille aina heti ja innolla. – Me näemme yhteisen polun tulevaisuuteen. Aidon yhteisen kumppanuuden, Koivula kommentoi.

Koivulan mukaan edelläkävijyyttä korostavaa Foodstockia on helppo luotsata.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja myös tulevaisuuden tarpeisiin, ja tunnemme jokaisen tuotteen toimitusketjun alusta loppuun. Kun liikutellaan tuhansia toimituksia viikossa, niin kaikenlaista voi tapahtua. Foodstock löytää kyllä ratkaisun lähes kaikkeen.”

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.