Moderni hankintakumppani mahdollistaa kasvun

Foodstock on kansainvälisesti toimiva osto- ja logistiikkaoperaattori. Foodstock on Kotipizza Group Oyj:n itsenäinen tytäryhtiö.

Tarjoamme hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita ketjuohjatuille yrityksille. Hoidamme logistiikan valtakunnallisesti, mikä mahdollistaa asiakasketjujen laajentumisen koko Suomen alueelle. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti toimivia että pienempiä ketjuja.

Hankimme tuotteet suoraan kotimaiselta teollisuudelta sekä Euroopan, Kaakkois-Aasian ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan merkittävimmiltä tavarantoimittajilta private label -periaatteella. Noudatamme tarkkoja vastuullisuusperiaatteita hankinnassa ja edellytämme kumppaneidemme noudattavan samoja periaatteita esimerkiksi raaka-aineiden laadusta. Auditoimme kaikki tavarantoimittajamme säännöllisesti käymällä tuotantolaitoksilla paikanpäällä.

Kattava palvelu ja panostus vastuullisuuteen antavat meille monipuoliset valmiudet auttaa asiakkaitamme kuluttajalähtöisen ja konseptin mukaisen tuotevalikoiman rakentamisessa.

Valikoimatyöskentely asiakkaan ja yhteistyökumppanien kanssa on jatkuvaa tuotepeliä, jonka hallinnassa käytämme hyväksi kokemustamme sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä verkostoamme. Olemme mukana asiakkaidemme ja tavarantoimittajien tuotekehityksessä etsien jatkuvasti uusia raaka-aineita ja innovaatioita elintarviketeollisuudesta.

Kehitämme jatkuvasti logistiikkaamme yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Toimintamme perusta on huipussaan oleva toimitusvarmuus, tehokkuus ja laatu.

Foodstock numeroina

Luvut ovat tilikaudelta 2017.