Helsinki Foodstockin uusi toimitusjohtaja on Satu Hyvärinen

Helsinki Foodstock Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Satu Hyvärinen. Hyvärisen on määrä aloittaa uudessa tehtävässään 26. helmikuuta.

Hyvärinen siirtyy Foodstockille Fleet Innovation Oy:n kehitysjohtajan tehtävästä. Hyvärinen tuo uuteen roolinsa vankkaa taitoa, mutta myös tuntemusta asiakkuuksista ja asiakasyhteistyöstä, joista hän vastasi vuosina 2021–2023 ollessaan Foodstockin kaupallinen johtaja. Toimitusjohtajana Hyvärinen vahvistaakin Foodstockin sitoutumista tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen parasta mahdollista palvelua.

”Olen erittäin innoissani päästessäni takaisin Foodstockin osaavaan porukkaan. Foodstock on tunnettu alallaan etenkin laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta, mutta myös edelläkävijänä monessa asiassa. Tavoitteenani onkin jatkaa hyvää yhteistä tekemistä, ja kehittää Foodstockin liiketoimintaa sekä organisaatiota toimitusjohtajana eteenpäin”, iloitsee Hyvärinen.

 

Helsinki Foodstock Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Anssi Koivula siirtyi tammikuussa 2024 The European Pizza Companyn hankintajohtajaksi.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.