Logistiikan ja hankinnan matkassa

Toimitusjohtaja Anssi Koivula on nähnyt Foodstockin elinkaaren 20 vuoden ajalta. Tiellä on ollut ylä- kuin alamäkiä, mutta matka on ollut erityisen arvokas. Vuonna 2003 juuri aloittanut yritys toi Suomeen uuden tavan logistiikalle ja hankinnalle, ja uskoi vahvasti ratkaisun voimaan. Ehkä uuden toimintatavankin myötä, mutta varmasti myös asiantuntemuksen kautta, Helsinki Foodstock onkin palvellut logistiikka- ja hankintasektoria luotettavasti ja varmasti jo vuosien ajan. Ja horisontissa siintää vain lisää vuosia.  

’’20 vuotta ei ole vain luku paperilla, vaan merkki sitoutumisestamme, ammattitaidostamme ja palvelutasostamme’’, Foodstockin toimitusjohtaja Anssi Koivula kertoo.  

Vuosien kokemus on antanut Foodstockille arvokkaita oppeja, jotka heijastuvat asiantuntevaan tekemiseen. Moni asiakas ja vielä useampi yhteistyökumppani onkin pysynyt vuosien saatossa mukana matkassa. Koivulan mukaan kyse on asiakaslähtöisyyden korostamisesta kaikessa tekemisessä. Asiakkaat ja yhteistyötahot ovat Foodstockille enemmän kuin liikekumppaneita – he ovat yhteisön merkittäviä jäseniä. Tärkeää on muistaa yhteinen kuljettu matka, mutta samalla tarjota myös uusia innovaatioita. 

’’Uskomme, että asiakaslähtöinen tekeminen on avain yhteistyöhön ja käymmekin yhdessä asiakkaidemme kanssa hyväksi havaittuja käytäntöjä läpi. Yhdessä on myös luotu uusia toimivia ratkaisuja, sillä asiakas tuntee aina liiketoimintansa parhaiten’’, Koivula toteaa. 

Foodstock on edelleenkin alansa edelläkävijä ja haluaa tuoda tulevaisuudessakin uusia innovaatioita ja parhaita ratkaisuja asiakkailleen. 20 vuoden kokemuksella Foodstock tuo varmuutta alalle, jossa nopeat ratkaisut ja alati muuttuvat tilanteet ovat arkipäivää. 

’’Pyrimme tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja myös tulevaisuuden tarpeisiin, sillä tunnemme toimitusketjun alusta loppuun’’, Koivula kokoaa.

 

Artikkeli julkaistaan alkuvuodesta 2024 Suomen Franchising-Yhdistyksen vuosijulkaisussa.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.