Avoin rekry: Supply Planner

Oletko ratkaisukeskeinen ja tarkkuudesta nauttiva uusi vahvistus Foodstockin Supply Planner -tiimiin? Etsimme nyt uutta kollegaa Supply Planner –rooliin. Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä alta ja hae mukaan Foodstockin jengiin!

Tehtäväsi

Supply Plannerinamme vastaat asiakkaidemme valikoimatyöskentelystä ja päivittäisten ostotilausten hallinnoinnista, kuten tilauksista ja kotiinkutsuista. Hallitset vakaalla otteella varastoja huolehtien niiden arvoista ja oikeasta tasosta sekä optimoit tilauksia. Tehtäväsi on tärkeä osa vastuullista toimintaamme, jossa pyrimme muun muassa minimoimaan ruokahävikkiä.

Eikä siinä vielä kaikki! Päivittäiseen arkeesi kuuluu lisäksi aktiivinen yhteydenpito tavarantoimittajiin ja logistiikkakumppaneihin. Tarkistat tarkalla silmällä laskuja sekä syötät tilauksia järjestelmäämme. Sisäisesti teet tiivistä yhteistyötä asiakkuuksistamme vastaavien Commercial Managereiden eli meidän kesken Comien kanssa.

Onneksi et ole tehtävässä yksin. Saat kollegoiksi Supply Plannerimme Jennan ja Miian. Esihenkilönäsi toimii Otto, jonka käyntikortissa lukee Supply Chain & Development Director.

Foodstock työpaikkana

Samalla intohimolla, jolla asiakkaamme valmistavat maan parhaat pizzat, burgerit ja muut herkut, ahkeroimme me 17 hengen voimin Helsingin Kalasatamassa asiakkaidemme palvelemiseksi. Laajennettuun joukkueeseemme kuuluvat lisäksi kaikki Kotipizza Groupin yli 70 kollegaa.

Yhteisenä tavoitteenamme on asiakkaidemme kovien odotusten täyttäminen laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista kerta toisensa jälkeen. Olemme asettaneet rimamme erittäin korkealle ja haluamme, että meidät tunnetaan erityisesti timanttisesta asiakaspalvelusta sekä vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista. Arjessa tempomme on toisinaan vauhdikas, joten ethän hätkähdä nopeasti muuttuvista tilanteista.

Työtämme ohjaavat neljä arvoa: rakasta sitä mitä teet, halu kokeilla, tahto menestyä ja yhdessä. Näistä emme tingi, ja toivomme uuden kollegamme arvostavan samoja asioita.

Millainen on etsimämme osaaja?

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on takataskussasi kaupallinen tai tekninen koulutus sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkokemus on kuitenkin pelkkä plussa, joten hakemusta ei kannata jättää lähettämättä vaikka työkokemusta et vielä olisi ehtinyt hankkiakaan. Klikkaa tästä katsomaan tarkemmin, miltä Supply Plannerin työpäivät voisivat pitää sisällään.

Kokemusta tärkeämpää meille on nimittäin se kuuluisa asenne. Odotamme, että nautit työskennellä oma-aloitteisesti ja sinusta huokuvat tekemisen palo sekä sisäinen halu saada asiat maaliin. Omaat taloudellista ajattelua ja tiedät perustelematta, miksi juuri sinun työsi on tärkeää liiketoiminnalle. Varastotasojen optimaalisuus on meille vastuullisen liiketoiminnan näkökulmasta todella tärkeää, joten onnistumistasi tehtävässä tukevat analyyttisyys, rakkaus numeroihin ja tarkkuus.

Kukaan meistä ei voita yksin. Odotammekin sinulta kaiken yllä mainitun lisäksi myös luontaista yhteistyöhalua ja -kykyä. Olet se kuuluisa tiimipelaaja, joka haluaa ratkaista eteen ilmestyviä haasteita muiden kanssa.

Teknisenä yksityiskohtana toivomme, että kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tämä poppoo vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän!

Vaikka rimamme on asetettu korkealle, uskoaksemme meillä on myös tavallista enemmän annettavaa.

  • Pienenä työyhteisönä meillä ei ole turhaa hierarkiaa ja pystymme toimimaan ketterästi. Aikuisten oikeasti. Kollegat – kaikillahan ne ovat parhaat. Niin meilläkin.
  • Pienessä ja kunnianhimoisessa työyhteisössä sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja päästä työskentelemään oman kiinnostuksesi ja aktiivisuutesi mukaan myös oman tonttisi ulkopuolisiin hankkeisiin.
  • Haluamme organisaationa mennä jatkuvasti eteenpäin ja kehittyä. Sen ansiosta sinullekin avautuu mahdollisuuksia oppia uutta ja tarttua uusiin haasteisiin.
  • Pääset työskentelemään vastuullisuuteen intohimoisesti suhtautuvassa yrityksessä. Meillä vastuullisuus on konkreettisia tekoja, ohjaa arjen tekemistämme sekä toimii punaisena lankana päätöksenteossamme. Toivomme, että myös sinä koet vastuullisen toiminnan tärkeäksi. Vastuullisuustoimistamme voit lukea lisää täältä.
  • Ja on meillä rahanarvoisia etujakin, kuten lounas-, virike- ja työsuhdepyöräetu sekä kattavat vakuutukset.

Miltä kuulostaa?

Jos tunsit ilmoitusta lukiessasi innostunutta kihelmöintiä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään maanantaina 27.11.2023. Olemme kuitenkin sen verran innoissamme tästä, että käymme läpi saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, joten saatat kuulla meistä jo ennen hakuajan umpeutumista.

Jos sinulla on vielä mielessä kysymyksiä, tai haluat kuulla lisää tehtävästä tai meillä työskentelystä, tuleva esihenkilösi ja Supply Chain & Development Director Otto Puttonen juttelee mielellään kanssasi. Voit soittaa Otolle milloin vain, mutta varmiten tavoitat hänet numerosta 040 630 5569 maanantaina 20.11. klo 14.00–15.00 ja perjantaina 24.11. klo 9:00–11:00.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.