Avoin rekry: Toimitusjohtaja

Olemme Helsinki Foodstockilla siirtymässä seuraavaan aikakauteen, kun nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy uuteen tehtävään Kotipizza Groupin emoyhtiöön. Haluamme ottaa seuraavat määrätietoiset askeleemme tulevaan sinun johdollasi.

Isommat rakenteelliset muutokset ovat takana, kehityshankkeemme hyvässä mallissa, ja mikä tärkeintä, henkilökunnallemme kuuluu hyvää.

Pilarit ovat paikallaan – tulisitko sinä jatkamaan tästä?

Tilanteemme juuri nyt

Meissä on paljon vuosien saatossa rakennettua hyvää. Ei ole isoja keskeneräisyyksiä saati mitään rikki. Viime vuodet ovat haastaneet meitä, mutta olemme selvinneet myrskyistä hienosti.

Tätä rakennettua ja saavutettua vaalien johdat meidät tulevaan, kun Kotipizza Groupin hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock toimii jatkossa osana omistajamme Orkla ASA:n portfolioyhtiötä The European Pizza Companya. Toimitusjohtajuudestasi pääset tässä uudessa tilanteessa rakentamaan näköistäsi.

Vahva taloudellinen tilanteemme saa jatkoa, kun huomiosi on asiakasarvomme kasvattamisessa ja toimintamme kehittämisessä – unohtamatta tärkeintä, motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaamme.

Yksi tulevan vuoden tärkeimmistä hankkeistamme on toiminnanohjausjärjestelmämme uusiminen. Strategiassamme on paljon muitakin kiinnostavia lähtöjä ja fokusalueita, joihin tartumme johdollasi. Kerromme niistä mielellämme lisää, kun tapaamme.

Neljä tärkeintä tehtävääsi

Liiketoimintamme kasvattamiseksi ylläpidät henkilökohtaisia suhteita asiakasketjujemme avainhenkilöihin. Tämän lisäksi olet asiakas- ja tavarantoimittajavastuullisten tukena heidän arjessaan ja johdat harkittua uusasiakashankintaamme.

Johdat operatiivista liiketoimintaamme tavoitteellisesti asiakasfokuksella – et kustannusoptimoidusti vaan asiakas edellä -ajattelulla. Näin ylläpidät myös saavuttamaamme erinomaista mainetta toimialallamme.

Taloudellisen tuloksemme varmistamiseksi tunnistat tehostamisen paikkoja, suunnittelet korjaavia toimia ja jalkautat muutosta yhdessä tiimisi kanssa. Numeroita et siis pelkästään seuraa vaan myös analysoit ja vaikutat niihin.

Henkilöstöstämme pidät hyvää huolta ylläpitämällä meille luontaista ja toimivaa yrityskulttuuria. Työkavereillesi olet esteiden poistaja sekä kasvuun kannustava, kuunteleva valmentaja.

Mikä tekee tästä tehtävästä mielenkiintoisen?

Näemme tämän hienona mahdollisuutena modernille ihmisten johtajalle. Tämä on sinun paikkasi, jos haluat johtajana auttaa toisia saavutuksiin ja uskot vahvan yrityskulttuurin voimaan.

Sinulla on monella tapaa erinomaiset edellytykset omalle onnistumisellesi. Meillä on selkeä oma positio ja kilpailuedut, jotka mahdollistavat arvontuoton kasvaville ja kehittyville kahvila- ja ravintolaketjuille. Olemme hyvässä asemassa toimialalla.

Uskomme, että tämän roolin monipuolisuus voisi kiehtoa sinua. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä strategisuutta ja operatiivista ajan hermolla olemista. Siis kaikin tavoin askeleen edellä kulkemista.

Koska olemme osa isompaa organisaatiota, tuki työllesi on monin tavoin vahva. Pääset kehittämään strategista osaamistasi ja kokemaan paljon – niin dynaamisen, johtamasi yrityksen arkea kuin ison organisaation monimuotoisuutta.

Ja mitä itse tehtävääsi tulee, siitä pääset ehdottomasti rakentamaan näköisesi ja kuuloisesi.

Onko Helsinki Foodstock muuten sinulle entuudestaan tuttu?

Sinut mukaan laskien Helsinki Foodstock on 17 osaajan joukkue. Tälle vuodelle yli 100 M euron liikevaihtoa tavoitteleva kasvuyhtiö, joka vietti juuri 20-vuotissynttäreitä.

Kuulumme osana Kotipizza Groupia Orkla ASA:n portfolioyhtiöön, The European Pizza Companyyn. Tehtävässäsi raportoit Kotipizza Groupin toimitusjohtajalle.

Helsinki Foodstock on asiakkailleen kilpailuetua tuottava hankinta- ja logistiikkakumppani. Yritys, jolla on jo pidemmät perinteet tehdä asioita toisin ja rohkeasti.

Kulttuurimme on hyvin avoin. Ideat, mielipiteet ja kehitysideat voi meillä sanoa huoletta ääneen. Me arvostamme toisiamme ja osaamistamme. Toisin sanoen: neljä arvoamme rakasta sitä mitä teet, halu kokeilla, tahto menestyä ja yhdessä näkyvät ja kuuluvat meillä aidosti.

Kuka onnistuu ja homman taitaa?

Tähän ei tietenkään ole yksiselitteistä vastausta. Mielestämme hyvin erilaiset työkokemukset ja onnistumiset mahdollistavat menestyksen. Ketjuliiketoiminnan mallien ja asiakasympäristömme ymmärtämisestä on toki varmasti etua.

Meille on tärkeää, että osaat ylläpitää dialogia erilaisten sidosryhmien ja osaajien kanssa. Pulmat ja yllätykset kohtaat rauhallisesti ja toimintakykysi säilyttäen. Sinulla on taito löytää ratkaisuja, johtaa joukkoja ja yhtä lailla ymmärtää numeroita.

Haastavissa paikoissa punnitaan, kuinka kohtaamme asiat ja toisemme. Jos olet kiperissä tilanteissa marinoituessasi kuullut kanssasi työskenteleviltä, että kanssasi on mukava tehdä töitä, ansaitset takuuvarmasti arvostuksemme.

Miltä vaikutti? Tuntuuko, että voisit olla toimitusjohtajamme?

Siinä tapauksessa olisi hienoa kuulla lisää sinusta. Työkaveriksemme ja vetäjäksemme voit hakea oheisen linkin kautta 11.12.2023 mennessä.

Meistä voit hyvin kuulla jo ennen hakuajan loppumista – vaikka emme toki hevosen selässä tässä asiassa ole.

Jos sinulla on vielä mielessä kysymyksiä tai haluat kuulla lisää tehtävästäsi, sen tavoitteista tai kanssamme työskentelystä, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat puhelimitse 040 703 7426 tai sähköpostitse heidi.stirkkinen@kotipizzagroup.com.

Jos Heidi ei vielä ole LinkedIn-verkostossasi, voit ilman muuta myös siellä laittaa kutsun ja viestiä.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.