Foodstock jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään LTP Logisticsin kanssa

Foodstock ja LTP Logistics ovat tehneet jatkosopimuksen, joka jatkaa jo aiemmin hyvin toiminutta logistiikkayhteistyötä. Varastointiin ja kuljetuspalveluihin keskittyvä jatkosopimus on viisivuotinen ja tukee osaltaan Foodstockin toiminnan joustavuutta sekä toimitusvarmuutta.

’’Yhteistyö LTP Logisticsin kanssa on kehittynyt ja parantunut kaikilla osa-alueilla viime vuosien aikana. Uuden jatkosopimuksen myötä voimme entistäkin paremmin hyödyntää jo saavutettuja tuloksia ja edistää yhteistyötämme uusilla tavoilla myös pitkällä aikavälillä’’, kommentoi yhteistyöstä Foodstockin Supply Chain and Development Director Otto Puttonen.

Foodstockin asiakkaille toimitetaan noin 1300 toimitusta viikoittain, joten luotettava logistiikan yhteistyökumppani on tärkeä osa varastointi-, keräily- ja kuljetuspalveluita. Yhteistyön jatkaminen LTP Logisticsin kanssa mahdollistaa yhteisten prosessien kehittämisen ja yhteistyön syventämisen entisestään.

’’Hyvin toiminutta yhteistyötä valtakunnallisesti toimivan kumppanin kanssa on mukava jatkaa. Yhteinen visio ja tiivis yhteistyö ovat olleet toimintamme kulmakiviä jo ennestään, ja näitä aiomme vahvistaa jatkossakin. Olemme sitoutuneita parhaiden käytäntöjen etsimiseen yhdessä Foodstockin kanssa’’, toteaa LTP Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Tuominen.

LTP Logistics on osa LTP Groupia, johon kuuluvat lisäksi LTP Cargo Oy ja Lännen Teollisuuspalvelu Oy. Yhdessä yritykset tarjoavat logistiikkakokonaisuuden, joka kattaa keräily, varastointi ja kuljetuspalvelut koko Suomen alueella. Lue lisää täältä.

Haluaisitko Foodstockin varmistamaan toimitusketjusi?

Laita meille viestiä!

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.