Hankinta on tekoja, vastuuta ja yhteistyötä

Foodstock on paljon enemmän kuin vain logistiikkayhtiö. Tästä yksi esimerkki on Foodstockin pitkäjänteinen hankintatoimi. Yrityksen toimiva hankinta on tapa toteuttaa kannattavaa liiketoimintaa ja saada kilpailukykyiset hinnat sekä toimitusvarmuus kohdalleen. Tässä Foodstock auttaa asiakkaitaan.

Hankinta on teko, jolla hankintaan jotakin. Hankinta voi myös tarkoittaa organisaation tiimiä tai prosessia. Toisaalta se voi tarkoittaa toimenpidettä, jonka tuloksena on saatu jokin palvelu tai tavara. Joskus hankinta voi taas näyttäytyä sopimuksien solmijana, organisaation tukena tai kumppanina. Samaa mieltä on myös Foodstockin hankinnoista vastaava Niina.

’’Hankinta voi olla sitä, että autetaan asiakkaita tarvikkeiden ja palveluiden etsinnässä, ollaan avuksi, hoidetaan mahdolliset hintaneuvottelut ja sopimukset tai esimerkiksi tavataan toimittajia. Arjessa parasta onkin, että se on vaihtelevaa ja monipuolista.’’

Hankintaa tehdään usein yhteistyössä asiakkaan kanssa

Kokonaisvaltainen hankinta ja tuotekehitys Foodstockilla keskittyy etenkin muutamaan asiakkaaseen, sillä suuri osa asiakkaista haluaa hoitaa hankinnan itsenäisesti. Foodstock on kuitenkin aina valmiina auttamaan, kun hankinnoissa kaivataan apua, sillä ennakointi ja pitkät toimittajasuhteet ovat Foodstockille arkipäivää. Yhteistyötä hankintojen suhteen tehdäänkin monen asiakkaan kanssa, sillä Foodstockin tuntemus esimerkiksi vastuullisista toimittajista on pitkäaikaisen työn tulos.

’’Me annamme etenkin näkemystä vaihtoehdoista ja tilausmääristä. Foodstockin yli 20 vuoden ammattitaito, kattavat verkostot ja pitkät toimittajasuhteet auttaa löytämään jokaiselle asiakkaalle oikeat tuotteet tai ainakin luomaan uusia vaihtoehtoja’’, jatkaa Niina.

Hyvä hankintakumppani mahdollistaa onnistuneen liiketoiminnan

Maailman muutokset ja pandemia ovat muokanneet myös hankintaa, sillä tärkeänä nähdään nykypäivänä hintakilpailun lisäksi etenkin toimitusvarmuus eli tarvikkeiden saatavuuden varmistaminen. Tässä Foodstockin hankinta onkin erinomainen kumppani, sillä ilman luotettavaa tavarantoimitusta on liiketoimintaa hankala pyörittää onnistuneesti.

’’Me taklataan haastavatkin tilanteet niin, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia. Hoidetaan hankinnan toimet myös asiakkaan kanssa yhteistyössä, sillä silloin tulos on aina paras’’, Niina hymyilee.

Onko teidän hankinnallanne riittävästi resursseja? Ei hätää, me autamme mielellämme. Laita viestiä klikkaamalla tästä.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.