Mitä logistiikka-alalle kuuluu juuri nyt?

Huhuu, kuuleeko logistiikka? Oletko miettinyt, mitä logistiikka-alalla tapahtuu juuri nyt. Onko sinullakin haasteita toimitusajoissa tai kenties vaikeutta saada tavarantoimittajia kiinni? Logistiikka-alaa kurittavat tällä hetkellä vallalla olevat resurssihaasteet, tartuntatautien aiheuttamat sairaslomat sekä globaali komponenttipula.  

Logistiikka-ala tunnistaa haasteet, mutta valitettavasti tilanteiden ratkaiseminen on vienyt hetken aikaa. Henkilöstöresurssipulan ja laajojen sairaslomien takia logistiikka-alalla on haasteita saada muun muassa kuljettajia ajoneuvoille. Polttoaineiden noussut hinta ja kuljettajapula vaikeuttavat taas toimitusajoissa pysymistä ja tavaroiden toimitusta. Näiden haasteiden lisäksi globaali komponenttipula vaikeuttaa esimerkiksi uusien ajoneuvojen saamista sekä kurittaa nopeita huoltoaikoja.  

Miten Foodstock on sitten ratkaissut tilanteen? Me emme ole jääneet istumaan paikallemme, vaan kohtaamme nämäkin haasteet ratkaisukeskeisesti ja kokeneen kapteenin varmuudella. Kuten kaikki haasteet, Foodstockilla otettiin myös logistiikka-alan kuulumiset heti kuuleviin korviin. Haasteita lähdettiin ratkaisemaan yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, mahdollisimman tehokkaasti. 

’’Yhteistyö kumppaneidemme kanssa on tässäkin haastavassa tilanteessa todistautunut parhaaksi ratkaisuksi. Yhdessä emme ole voineet ratkaista maailmanlaajuisia haasteita, mutta pystyimme varmistamaan asiakkaillemme tavarantoimituksen ja huoltovarmuuden vähintään kohtuulliseksi myös kaikista vaikeimpina aikoina’’, kommentoi Supply Chain ja Development Director Otto Puttonen.

Kokonaistilanne on kaikesta huolimatta jo parantunut, mutta yksittäisiä harmittavia haasteita ja poikkeamia kohdataan varmasti. Foodstock pyrkii kaikessa toiminnassaan olemaan avoin ja ennakoiva erilaisten haasteiden suhteen sekä viestimään logistiikka-alan kuulumisista myös asiakkailleen. Tiivis yhteistyö ja ratkaisujen löytäminen yhdessä kumppaneidemme kanssa jatkuu.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.